Thursday, June 24, 2010

Award Emas 2010 Yang Terbaik

Salam petang semua geng² blogger tegar, entri ni sepatutnya aku dah buat dari minggu lepas...tapi disebabkan dengan kesibukan masa dengan tugas dan demam World Cup yang melanda sekarang ni...memang tak cukup kaki tangan aku nak menulis nya...hehehe

Sebelum tu aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Bro Amid tuan punye blog Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga kerana sudi memberi kan award emas ni kepada blog aku Papan Kekunci Ku...

Dengan sukahati nya aku nak berkongsi award emas ni kepada 5 orang blogger terpilih yang sudi datang ke blog aku memberi komen dan datang membaca entri di Papan Kekunci Ku...tanpa korang sape lah aku di dunia blog ni...hehehe


Kepada geng² blogger yang tak dapat berkongsi award emas ni, aku minta maaf sebab award ni terhad kepada 5 orang je.. kalo ade award lain kali aku bagi kat korang ye...hehehe


5 comments:

hafidzah hafidz said...

yeayy!! dapat award..thank you wakron..hehe..

shaa bonitaa said...

wahh gold gtu~~

ron said...

sama²...emas terbaik ni...hehe

yastro said...

Salam...terima kasih bebanyak bagi award tu kat yas...Mahal nih...emas!!!!
Insyaallah nanti yas terbitkan...he3!!!
(hutang award n tag pn dh banyakk nih)

Kaito said...

emas ni boleh digadai tak...kalu boleh, nnt dpt cash..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...