Wednesday, June 16, 2010

Spain Juara UEFA Euro 2008 Bakal Juara World Cup 2010

video
Aksi Final Spain VS Germany (UEFA Euro 2008)


Hari ni bermula nya aksi pertama juara UEFA Euro 2008 Spain dalam saingan pertama World Cup 2010...harap² malam ni team Spain menjadi dalam perancangan taktikal mereka...walaupun dikatakan ade kemungkinan Fernando Torres yang menjaringkan gol kemenangan semasa final UEFA Euro 2008 ni tidak dapat diturunkan kerana kecederaan...tapi Spain masih ade lagi pemain² harapan yang boleh meledak kan gol dan mencapai kemenangan pertama pada malam ni...aksi pada malam ni, Spain akan bertemu dengan Switzerland pada jam 10.00 malam waktu Malaysia...





3 comments:

Aizat Si Lipan said...

blom lg bro..oranje pn boleh jgak..hehe

ron said...

sebab tu aku gune ayat Bakal Juara...

♥ana centap♥ said...

tak tengok pun bola.
macam ketinggalan jep.
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...