Saturday, October 23, 2010

10 Kuota Sudah Dipenuhi Project 500 Unique Visitor(UV) Sehari

Baru masuk 2 hari Project 500 Unique Visitor(UV) dilancarkan, sambutan yang diterima oleh pihak kami amat² memberangsang kan...nampak nya bukan aku sorang saje yang obses pasal trafik, tapi blogger² kat luar sane pun obses untuk mengejar trafik yang tinggi...

Difahamkan 10 kuota untuk percubaan Project 500 Unique Visitor (UV) ini telah pun dipenuhi oleh blogger² yang berminat...10 orang blogger ini akan diberi tempoh percubaan selama 48 jam dari tempoh ia nya di aktifkan oleh sistem kami...

Selain itu, 10 blogger ini juga akan digunakan sebagai testimoni pihak kami untuk menunjukkan keberkesanan yang dibangunkan menggunakan sistem ini...Diharap blogger² yang terlepas promosi percubaan tempoh selama 48 jam ni bersabar untuk menunggu giliran seterusnya...

10 Blogger Terawal Menggunkan Project 500 UV Sehari


10 comments:

Nasir Bravo said...

macam mana bleh terlepas plak projek nie...aduh!!!!!

Dunia Maya Vs Dunia Realiti

ron said...

xpe bro...nnti sentiasa singgah kesini untuk tau update terkini dari kami...

fatynlicious said...

makin ramai pelawat lah lepas ni :)

Tn.Punya said...

memang memberangsangkan permintaan bro.. sekarang yang masuk kota sesi ke-2 ada lagi 7 kekosong.. cepat sesi ke-2 akan bermula tidak lama lagi..

Ahmad Zaki said...

wak ron, bila free aku nak chat ngan ko ni? ko pakai ym ke gtalk? urgent.. thanks

ron said...

fatynlicious ~ memang sesak skrg ni pelawat dtg...

amid ~ terbaik...cepat², sape dulu dia dapat...hehehe

zaki ~ ok, nnti aku roger kat FB...

DaHLia said...

uhuks, tatau pun ada projek bagus ?? :(

waiitng for the testimonials :D

ron said...

cikgu dahlia trafik dh cecah 15K...memang lagi dasyat...tapi boleh je nak join projek :)

Eryati said...

projek siapa ka?

kay said...

nak join...cm best jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...