Wednesday, April 13, 2011

Ulang Tahun Pertama PapanKekunciKu

Dari hari berganti bulan kini genap usianya setahun...dengan usia muda setahun jagung ni, nampaknya baru mula berjalan jatuh bangun dalam dunia blogger...banyak lagi sumber ilmu dan pengetahuan yang perlu dipelajari untuk penambahbaikan PapanKekunciKu...

Rasanya memang dah begitu lama tak menulis entri baru di PapanKekunciKu...maklumlah sekarang ni sibuk dengan tugas hakiki dan tugas yang tak hakiki...kalo diberi peluang kudrat, mahu rasanya 24 jam berjaga untuk menyelesaikan tugas² yang diberi...

Terima kasih pada rakan blogger dan silent reader sekiranya ada yang sentiasa support PapanKekunciKu yang tak seberapa ini...ada masa kite berjumpe lagi di entri yang akan datang yang boleh memberi manfaat dan kebaikan kepada semua...doakan semoga PapanKekunciKu tak berkubur setakat ni kerana aku masih sayang nya...Selamat Hari Lahir PapanKekunciKu!!!


9 comments:

Syuk Ry said...

selamat ulang thun juge.. :)

ron said...

thanks Syuk for wish...

Myvitrd said...

Selamat ulang tahun papan kekunci.. ya memang dah lama tak update ni.. tapi kerja hakiki kena dahulukan bro.. sebab tu periuk nasi kita.. blog sambilan sahaja

ron said...

thanks for wish Myvitrd...betul tu, kerja hakiki wajib didahulukan...ni update blog pun sambil menyelam tadi...huhuhu

RABUN said...

happy birthday..

faisal apardi said...

wah tahniah.selamat ulang tahun yang pertama...

http://faisalapardi.com/

ron said...

@Rabun : thanks...
@Faisal : tq wish dan singgah di sini...

Fatma Diyana MB. said...

Happy Birthday. tak kasi tiup lilin ke ? hee :D

ron said...

@Fatma : lilin dah ade, kek je xde... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...