Friday, December 23, 2011

New Post From New Template

Template Baru Tahun 2012

PapanKekunciKu baru pertama kali bersalin kulit
Sedap hati dan sejuk mata memandangnya
Nampak lagi menawan di mata aku :)

Tapi masih lagi ada kekurangan yang tak dapat nak settle ²lagi
FB button dan Tweet button masih lagi tak dapat nak masukkan dalam template ni
Ade idea dari blogger²?
Harap blogger² yang singgah boleh bagi komen pasal template baru ni




5 comments:

ron said...

New Comment From New Template :)

Myvitrd said...

Rone apa kata ko cuba cari template yang duna 2 colum je.. entri sebelah kiri.. kanan ko punya widget.. sebab kalau 3 colum ni.. macam penuh sikit bro.. just pandangan je.. hehehe

ron said...

tq sifoo bg pandangan dan idea...insyallah akan dicube template 2 column tu, mgkn 2013 bersalin kulit lagi...hehehe

p/s : kalo running PapanKekunciKu kat Galaxy Note ko ngam x bro?

Mia Liana said...

nampak kemas yang ni... sweet je mia tengok...

ron said...

tq mia...tapi masih lagi pikir samada nak letak header atau x letak header...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...