Wednesday, January 11, 2012

Trafik 200 Unique Visitors Dalam Masa 5 Minit

Entri ni seminggu rupanya aku dah draft kan, tapi tak berkesempatan untuk publish lagi kat blog PapanKekunciKu...baru hari ni sempat nak karang² ayat dan publishkan kat blog... kalo tengok tajuk entri ni je mesti blogger² obses melihatnya, 200 Unique Visitor dalam tempoh 5 minit memang tak pernah dicuba oleh aku selama ni...mesti blogger² tertanya² macam mane kaedah nak dapat trafik mantap macam ni kan?

Trafik 200 UV dalam tempoh promosi

Gambar di atas ni adalah jumlah trafik 200 Unique Visitors yang diberikan hanya dalam tempoh 5 minit untuk tempoh promosi sahaja, cube lah bayangkan dalam tempoh satu jam boleh dapat 2400 Unique Visitors...kalo dalam tempoh 24 jam dengan Unique Visitors yang berpuluh² ribu ni memang senang² je naik PR dan income yang tinggi dalam blog...

Jam 16:00 trafik masuk berebut²

Kalo nak tau lebih lanjut dan untuk mencube dalam tempoh promosi 5 minit ni kat blog korang boleh lah klik kat link suffer.frenzyfm yang memberikan perkhidmatan trafik kepada blogger²...





6 comments:

aku shafiq said...

wau .. hebat .. kih3 ..

Myvitrd said...

huhu.. memang lain macam tu bro.. aku pon tak penah dapat macam tu dalam 5 minit.. hehehe

Seri said...

nak cuba juga...tapi trafik datang dari serp atau refferer...

Mia Liana said...

mantaapppppp...

caer sasuke said...

pergh hebat tu

Jom Daftar Churp Churp

Mas Tosu said...

wow keren sangat, aq coba dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...