Tuesday, April 27, 2010

Aplikasikan Teknik "Random Direct Source (RDS)"

Fokus²

Salam ceria di pagi ni kawan² blogger yang berada kat luar sane...sebenarnya dalam minggu ni aku tertarik dengan blog En. Remedy untuk mendapat kan tarikan pengunjung ke blog kite dengan menggunakan kaedah Random Direct Source (RDS)...dengan sepenuh perhatian aku tumpukan dan pahamkan macam mane kaedah ni berjalan, sebab nya macam penerangan En. Remedy kite boleh buat Blogwalking pada 500 blogger dalam tempoh satu jam...pelik tapi benar, aku pun pun konpius macam mane...tapi memang giler kentang kalo dalam satu jam boleh buat 500 Blogwalking, aku nak dapat 100 Blogwalking pun lembab giler...dengan satu tekad aku belasah je pagi ni untuk menggunakan kaedah Random Direct Source (RDS) walaupun masih tak brape clear lagi caranya...

Paparan Seoquake


16 comments:

REMEDY said...

Ok brp...pemahaman bro pasal SEO quake ni memang dah betul...SEO Quake supposedly use for easy PR checking..Blog price..statistic and more over.

So..bro boleh tunggu update untuk entri RDS ni...just one more step for success...

Btw...thanks for support

ron said...

memang senang dah ade SEOquake ni...senang nak tau PR setiap blog...cume yang tak paham nya macam mane blh dpt Blogwalking 500 dlm satu jam...walaupun dh list dlm senarai tu mcm susah je kalo pikir balik nak menjerit satu² blog...

atoyis said...

dh berjaya ker blogwalking smp 500 tu

nirelwof said...

cam menarik jer nih...
camne ek?

Nor Hanis said...

aaaa... tak paham je... macam tulisan transkrip

Kepala Bergetar said...

ni apa yg aku faham..
apabila lawat satu blog, shout kat box..
1 blog mungkin dpt backlink 2-3 visitor atau lebih..
pulun sampai lebam katakan 250 blog 250 x 2 = 500 blog
range 150-200 blog kene visit.. wow macam penat gak tu.. tp apa kata try dulu.. kan..

ron said...

1st yang penting korang install dulu plugin SEOquake tu dulu dalam musang berapi...
2nd dapatkan list blog yang korang nak masuk kan dalam SEOquake...dah dapat PR baru jeritttt sekuat hati...hehehe

sophie said...

Macam x paam je.. Bestnye sampai 500 seari

Hasrol Nizam said...

tgah nak kaji ni..akan dicuba dalam masa terdekat

shida said...

fahammm2 ..betul2...nanti ley nuntut....untuk blog kita...x sempat nak study abis...

Aidi-Safuan said...

huhu..tapi kena ade pc yang power dan laju. laptop aku nih konfem la xlepas..

DaHLia said...

erkkk 1 jam 500??
leh dapat riban2 laa sehari ek?

ron said...

lom sampai sejam 500 lagi...x larat...huhuhu

jerung darat said...

kna try gak ni. . .cm best je. . .

Wan said...

linkinfo dah jumpa .... cam na pulak nak buat blogwalking nie ..... kat mana nak klik ekkk

ron said...

@wan : nak lagi senang gunekan link ni http://www.urlopener.com/index.php
kemudian paste kan URL blog yang korang nak jerit tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...