Monday, April 26, 2010

RARE Item Dikehendaki

Sport Rim 2 Piece

Salam isnin yang indah hari ni sambil ditemani mendung² di awan menandakan hujan lebat yang akan turun pada petang ni...gambar sport rim kat atas ni bukan aku yang punye, tapi Ahmad Albab yang punye...gurau senda je kawan² di petang hari ni...hahaha. Kisah sebenarnya tentang sport rim ni adalah barang rare yang menjadi idaman kepada kaki² kereta kat luar sane...tapi disebabkan oleh orang yang tak bertanggungjawab, maka barang rare ni telah di rembat oleh penyamun tarbus semasa waktu senja di hadapan rumah kawan aku ni...kejadian ni berlaku minggu lepas, yang pelik nya barang dalam pagar pun boleh orang rembat...jadi sesape yang terjumpa barang rare ni samada yang terbeli atau terambil tu sila lah pulang kan semula...pengajaran yang boleh diambil kat sini, berhati² dan berwaspada lah dengan persekitaran tempat tinggal kita...kekadang 24 jam memang penyamun tarbus ni memang dah survey awal² lagi ape yang diorang nak rembat dalam rumah kite sendiri...(pesanan dari rukun tetangga Papan Kekunci Ku)


8 comments:

kenwooi said...

yeah.. have to be careful all the time =)

cikCOKLET:) said...

skang neh..sumerr mende org nk curikk! sobsob~

Shahril @ eddy_duyung said...

Aduhai....knp lah penyamun tarbus nie ada dimana2...dulu bulan 3 taun lepas aku punye CD player pon kena rembat...yg marah u,dia cuma sempat amik pemuka depan player tu je..yg body tu x sempat amik..sudahnye..aku pon x dpt pakai,dia pon x dpt pakai...klu nak amik,amik la 1 set terus...nih tgk bangkai tu wat sakit ati je...

penaberkala said...

adoi, depan rumah pun boleh curi
abis benda nk rembat pencuri zaman skang

White Bird said...

mungkin org tu nak curi hati,tapi tak dpt.. so di curi ler spot rim

ron said...

item rare masih dalam siasatan polis...

shida said...

alaaaa........rim dalam rumah pun orang kebass...ahahhahh...sebelah lain keta kita punya rim ketaa....

aril said...

barang exotic tu rim 2 pieces bro..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...