Sunday, April 25, 2010

Seronoknya Habis Praktikal

Ron, Apai, Jawa, Anip, Azmi (Dari Kiri Ke Kanan)

Salam hujung minggu blogger² sekalian, petang hujung minggu ni baru berkesempatan nak buat entri baru untuk tatapan² korang kat luar sana...tajuk entri ni Seronoknya Habis Praktikal bukan bermaksud aku yang habis praktikal, tapi bagi budak² dua orang Jawa dan Anip yang telah tamat dengan jayanya praktikal di sini selama tempoh hampir 4 bulan lamanya...gambar² diorang berdua ni dengan staf² Pusat Komputer diambil untuk kenangan² masa last day hari jumaat petang minggu lepas...aku harap korang berdua dapat gunakan ilmu² programming yang staf² Pusat Komputer tunjuk ajar dan tambah kan lagi skill² untuk masa hadapan korang...selamat maju jaya menjadi programmer tegar...

Yeeehaaaa!!!!...Macam Aku Pulak Yang Praktikal...hahaha


11 comments:

miss hav0c said...

yuhuuuuuu pewitt

Najiahtul Syafiqah Ismail said...

gb blogwalking.. aik.. pusat komputer utem ke???

ron said...

mesti slalu lalu lalang depan tu kan...hehehe

rossoneri said...

heheh congratz dah habis..

an.nabihan said...

best nyer.. org ag satu tahun setengah.. agagag~

atty's said...

tahniah..dah abis pratikal..

Uncle Limau said...

congrats~~

praktikal kat mne 2?

gelarezz said...

amboi..kemain seronoknye

khaisya said...

praktikal is da bes damn thing..rindu zaman praktikal.uuhuh

DaHLia said...

banyak pulak aku nampak gmbr org melompat mlm ni..

ron said...

thanks Dahlia, sudi komen kat sini...senior blogger ni, byk tips² berguna kat blog Dahlia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...