Saturday, April 24, 2010

Perisian AIMP2

Bertukar Ke AIMP2


Hari ini aku nak ceritakan secara ringkas nya tentang perisian yang ade dekat laptop yang biasa nya aku gunakan sambil berblog dengan blogger² kat luar sana...ni entri pertama aku tentang perisian yang menjadi favourite aku selepas bertukar daripada perisian Winamp...jadi aku nak kenal kan perisian AIMP2 yang merupakan satu perisian audio yang boleh support semua format audio...aku suke pakai AIMP2 sebabnya yang pertama mesti lah free kan...hehehe jadi korang boleh lah donlod kat sini...perisian ni lebih ringan daripada menggunakan Winamp, jadi boleh lah lajukan laptop atau PC korang nanti...kalo nak tengok Graphic User Interface (GUI) AIMP2 ni boleh lah tengok gambar kat bawah ni...



8 comments:

hafizrahman said...

BTUL2...BEZ GNE SOFTWARE NIE

ron said...

software yang terbaik...

cderluck said...

skin aimp2 neh leh tukar2 ke cam winamp

ron said...

skin AIMP2 ni boleh ubah²...pegi kat link sini http://www.aimp2.us/skins.php

Kepala Bergetar said...

oh.. tak pernah guna soft ni lagi..
bleh try jap, thanks info..

shida said...

iskhhh....bro...ley ajar tak...iskhhh,....x lepas....nak nuntut nie

shida said...

iskhhh....bro belaja x abis lagi...ler x lepas2 nie...

Sir Marcello said...

aku dah lama guna software nie...ringan dan best~ winamp mmg merimaskan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...