Friday, November 5, 2010

25 Random Things, Facts, or Goals About Me

Pagi² tadi sambil blogwalking nama aku di tag Uvacazari a.k.a Apai berkenaan dengan tajuk entri yang aku nak post ni...ape yang perlu aku buat ade detail kat bawah ni...

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.


At the end, choose 25 people to be tagged.

You have to tagged the person who tagged you

If I tag you, its because i want to know more about you

Antara 25 perkara yang korang nak tau tentang aku...

1. Anak first dari 2 orang adik beradik

2. Obses dengan trafik…bukan bermaksud trafik jammed tau, tapi trafik blog

3. 8 bulan baru menceburi dunia blogger

4. Darah berjenis O+

5. Lucky number 26

6. Berdarah campuran Jawa + Cina Peranakan

7. Gemar melukis@menconteng kat kertas yang ade depan mata

8. Pernah berkhidmat sebagai warga pendidik

9. Rider Pizza Hut zaman muda²

10. Menyimpan koleksi komik dan lukisan kartunis saudara Aie

11. Tiap² tahun suke menderma darah

12. Aku ni kurang bercakap kot, tapi banyak berfikir…tapi bile bercakap mesti ade gune ayat buku dewan bahasa

13. Banyak nama gelaran, salah satu nya WakRon yang macam korang kenal kat blog ni

14. Suka download OST citer sinetron dan OST citer melayu yang best²

15. Tarikh lahir sama dengan Faizal Tahir

16. Mudah lupa jalan nak ditujui walaupun dah pernah pergi sebelum ni

17. Gayat dengan tempat tinggi

18. Suke buat trim MP3 mane² OST yang aku dah download

19. Suke explore SQL Statement

20. Suke explore Programming, contoh yang terbaru macam programming unique visitor…kalo nak cube boleh langgan kat SINI

21. Alergik dengan cuaca sejuk, habuk…sebab boleh buat aku selsema

22. Serasi berkawan dengan anak bungsu…ni wife aku yang cakap...ye kot :)

23. Baru menceburkan diri dalam bidang perniagaan makanan…nak tau boleh klik kat SINI

24. Tak suke makanan@minuman yang manis

25. Suke makan makanan yang pedas dan panas

Rasa macam baru jawab soalan interview pulak...jammed otak nak pikir...hahaha

Seterusnya aku dengan senang hati nya nak tag korang pulak...lu pikir lah sendiri ek...

Tn.Punya, Dahlia, Assoy, Mialianas, Mrnamie, Nardnaddy, Nasir Bravo, Tiefazatie, Krole, Mashimaro

Tag nama yang lain tu aku buat kemudian, tengah nak cari mangsa :)


5 comments:

Mohammednajib said...

rider piza eh masa muda,samer lah kiter

N@SIQUE said...

sama la kita jugak~~ahaks~~di tag yer!!!:)

ron said...

kenangan muda zaman² jadi rider...
nasir aku jadi kan mangsa kali ni...hehehe

Cazari said...

22. Serasi berkawan dengan anak bungsu…ni wife aku yang cakap...ye kot :)

betul2.. <-testimoni seorg anak bungsu

ron said...

sebab tu boleh serasi bersama Cazari... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...