Friday, November 5, 2010

Testimoni Unique Visitor 500 Sepanjang 7 Hari

Macam yang aku beritau sebelum ni, aku memang obses dengan trafik yang masuk dalam blog PapanKekunciKu...kenapa agaknya nak dapat kan trafik yang tinggi dalam blog? Bagi aku mesti lah nak ade followers yang sudi untuk membaca dan tinggalkan komen tentang apa saje entri yang aku buat dalam ni...mungkin bukan semua entri dapat menambat hati pembaca, sama jugak asas nya seperti surat khabar...tak semua column dalam surat khabar tu kite baca kan...

Selain tu, tujuan aku kejar trafik ni mesti lah untuk dapat kan kempen Buffered Earnings (BE) dari nuffnang...dari pemahaman aku jika trafik tinggi, memang senang² nak dapat kempen Buffered Earnings (BE) yang banyak dalam blog korang...ade jugak trafik tinggi tapi kempen Buffered Earnings (BE) tak pun keluar dalam blog...yang ni ade special kes sikit yang akan aku beritau nanti...

Dan yang terakhir adalah tentang jana pendapatan yang tinggi jika dapat trafik yang tinggi jugak dalam blog korang...mane nak dapat pendapatan tu agaknya? Pendapatan tu di jana daripada kempen Buffered Earnings (BE) yang kerap keluar disebabkan trafik tinggi yang masuk setiap jam...kat bawah ni aku tunjuk kan testimoni yang hampir setiap hari paling minimum 500 Unique Visitor setiap hari...





13 comments:

Hasrol Nizam said...

min 500 sehari? aku nak kejar 100 sehari pun susah. yela blog personal. tak byk org baca.. :D

Pendapat anda?
Upin dan ipin pun agenda yahudi ke?

saya_arief said...

huhu..mantapp..
susah mau dapat traffik.
sadis..
:(

shah said...

aiyoo...aku sehari 50 pun berpeluh
camne tu mau dpt 500?
aku dpt 100 pun jadi la... pelan2 kayuh...share la tips

princeduyong said...

tahniah la ye...kasi tambah jadi 1000 lak...

violet VC said...

wow..

hebat!!

sila kekalkan ea ;)

ron said...

awal² dulu kenal blog macam tu jgk trafik susah nak capai 100...

tips ade share kat sini
http://traffic-500.blogspot.com/

kiterkitikitu said...

peeerrgghhhhhhhhh...

N@SIQUE said...

hebat tui bro nie~~patut la makin lama makin ensem kan~~ahaks!!!!



AKU TRY LA NAK NYANYI PLAK

Tn.Punya said...

wah terbaiklah wak rone.. kekalkan trafik tu supaya banyak earning masuk.... semakin maju blog kawan aku ni.. kawan2 sentiasa support dari belakang..

ron said...

nasir ~ tq bro...xde lah hebat n hensem sgt pun...hahaha

tn.punya ~ tq mid...tanpa sokongan kuat bro AHM, BE pun segan nak masuk mid...hehehe tp skrg dah ok dari biasa...

tiefazatie said...

pergh!mantap la wak ron...ifa jarang2 dpt 500 nie...slalu maintain 300 ke atas la..kdg2 pandaia gak jatuh nie..hihi

ron said...

tiefazatie ~ biasa je tie, tgk otai² blogger lagi dasyat...bile lah nak dapat rasa trafik ribu² ni...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah hebat..blog sy nk maintain 100++ sehari pon payah..kalau xda entri baru mmg drop habis..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...