Sunday, December 18, 2011

Teknik 600 Blogwalking Secara Pantas Dalam Sehari


Teknik terkini dari tutorial PapanKekunciKu bagi blogger² kat luar sana yang ingin membuat aktiviti blog crawling, blog walking, blog jogging dan blog running untuk up kan trafik serta menambahkan kenalan dalam dunia blogger...


Dapatkan Info Jana Pendapatan Bersama Nuffnang Dengan Menulis Blog

Senarai 600 page blog aku dah listkan dekat bawah ni, setiap satu link yang di klik akan bukak secara auto sebanyak 10 blog...rasanya cukup untuk satu hari punya aktiviti blog crawling, blog walking, blog jogging dan blog running yang perlu korang buat...selamat mencuba

Dapatkan Tawaran Istimewa Untuk Dapatkan 600 Trafik Blogwalking

Link bertanda dah cukup 10 diisi oleh blogger²...

001-010 011-020 021-030 031-040 041-050 051-060
061-070 071-080 081-090 091-100 101-110 111-120
121-130 131-140 141-150 151-160 161-170 171-180
181-190 191-200 201-210 211-220 221-230 231-240
241-250 251-260 261-270 271-280 281-290 291-300
301-310 311-320 321-330 331-340 341-350 351-360
361-370 371-380 381-390 391-400 401-410 411-420
421-430 431-440 441-450 451-460 461-470 471-480
481-490 491-500 501-510 511-520 521-530 531-540
541-550 551-560 561-570 571-580 581-590 591-600


79 comments:

Myvitrd said...

Wah bgus ni ron.. Nanti aku nak testlh bro.. Tq bro share info

merald said...

wah..bestnya.. xyah susah2 cari alamat laman web lagi.. bleh tolong x? senaraikan blog saya juga http://gempaknya.blogspot.com/

Muaz Faris said...

wah bagus ni.. cmne cara nak wat ... boleh saya try buat sendiri..

plz emel me at muadth92@gmail.com

lagi satu, masukkan saya dalam list.. muazfaris.com ..

tq

Omu Rice said...

bagusnyer...suka2....mekasi bro....

ron said...

myvitrd : sama², blh test free je mid

merald : tq singgah baca tutorial ni, link blog tu aku ade cadangkan untuk kumpul lagi 600 blogger utk buat satu lagi link blogwalking

omu rice : sama² bro

fathiyyahISMAIL said...

wah bagus nya :D thanks ^^

G@D!z$ said...

bagus btul...xde ssh2 nk cari...

ni link sy http://belogdaku.blogspot.com

Eza Boom Boom :) said...

Eza nak try la jugak :)

ron said...

fathiyyahISMAIL : sama²

G@D!z$ : thanks tinggal kan link blog

Eza Boom Boom : cube jgn x cube :)

KentangGoreng said...

nk tinggalkan link jgk lah,

http://postal-12.blogspot.com

Beckhrooy said...

sama gak :0

Omu Rice said...

bro...asal ad churp2 gak......pastu kdg2 link blog mcam tak menarik jer...huhu...nak komen pn jd tak tau...

ron said...

KentangGoreng : thanks bg links

Beckhrooy : thanks singgah sini

Omu Rice : Blogwalking V1 dalam percubaan sbb nak tau brape ramai yang berminat nak gunakan teknik ni...mungkin ade Blogwalking V2 dengan link² blog terbaik...kalo boleh Omu Rice dapatkan link blog paling minimum 10 nanti bg kat sini dan kite jalankan Blogwalking V2 lak










ps : churp² tu link yang ke-11

confdeb said...

nk jgk..ni link web www.rumorslogy.com

ron said...

confdeb : tq link blog...sesiapa yang masih lagi berminat boleh tinggalkan link blog untuk dimasukkan dalam list 600 ni

Leeza Zailan said...

http://leeza-awak.blogspot.com/ nak3 haha

LoveMimu said...

sebenar nye , saya ta berapa na paham . tapi , saya tinggal kan link saya . masuk kan sekali yea . :)
kalau ta keberatan , terang kan yeaa . :D


http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/

bebeldotsorang said...

Nais la..akan ku bookmark blog mu ini huhu

RaDhio said...

hehe..wa join bro.. :)
http://www.blog.radhio.com/
http://www.wordpress.radhio.com/

katak comel said...

bgos mmg bgos..tp klu dpt pc yg agak lem-bab dgn tenet yg slow,mmg parah..btw,nice idea

Cik Sukielah said...

nak jga la tgglkan link... =)
http://ciksukielah.blogspot.com/
hihi.. tq

ron said...

tq blogger² yg tinggalkan link...dah update senarai kat atas...masih ade lagi beberapa link yang kosong

Teacher Basariah said...

bagus ni..nak join gak..ni link cikgu:

http://teacherbasariah.blogspot.com/

Polskahackrew said...

wow.. banyaknya.. ('',)

love u said...

nk jgak..
http://namakuhafiz.blogspot.com/

Cari Rezeki said...

gud la..aku nak ak bro..http://apekepelik.blogspot.com

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

salam.. nak jugak... newbiess

http://lovingyoumydear.blogspot.com/

Cik Nurul said...

nak join! ^^

http://sayetaksukemasam.blogspot.com/

tq ye..

Mia Liana said...

wahhhh... bagus ni. boleh masukkan mia sekali tak?

http://www.mialiana.com

mia pun buat juga... nanti join ya. start esok...

Yana yani said...

http://blogsyana.blogspot.com join

♛RaRa♛ said...

waa,cam best..sempat g tak? nak join..hihi

http://mia-rara.blogspot.com/

tieykah said...

nak jugak?boleh?

http://tieykahituaku.blogspot.com

Pesta Jiwa said...

Aku x paham sebenarnya..tapi aku tgglkan juga la url blog aku..hehe
http://pestairamajiwa.blogspot.com

ron said...

setakat komen sampai kat sini...semua link blog di atas aku dah masuk kan dalam list...

josrevalution said...

patah juga ni..kalo tenet yg slow mcm ciput je jgn harap dpt load..huhu...

SeseDaP RaSa said...

bagus kaedah nie,,, dah guna xsat..
masuk kan link saya skali ya.. :-)

Ckin Kembaq said...

masa tekan tadi ni, pelik..napa kuar banyak blog en..tengok2 la senangnya.. ^_^ btw, tq sebab memudahkan...sy pun nak jugak jadi slh sorang darinya..

http://cahayatwinz.blogspot.com

p/s : moga ada manfaatnya.. ^_^

tunz said...

cam ne join bloglist ni..
mama bagi url blog mama jugak yer.

http://tunzhotspot.blogspot.com

harrazdani said...

usaha yang sangat bagus bro...;)

http://harrazdani.blogspot.com.....tumpang sekaki bro.;)

jamie said...

its a pleasure if there is a free place n i can join it ..
hee~ this is my blog..
http://dstoryofjamie.blogspot.com..tq=)

Ash Kyouhei said...

wow , link kita ada lahh ^___^
nanti ash hit semua tu yee , buat masa nie internet slow n ash busy , sekolah pon dah nak bukak dah kann ? paham2 je laahhh T____T

thanks yeee :) nice entry .

[ double you ] said...

Mudah dan pantas! sila senaraikan blog saya juga :)

http://humblekindlovely.blogspot.com/

ron said...

dah update semua link sampai komen sini...

Farish said...

tlong masukkan link blog saya jugak ye. tq

http://myinformasi.com/

terbaik ar.

Alams Legacy said...

saya pun nak join bloglist ni

http://alamslegacy.blogspot.com/

tenkiu 28X

Arra Ahmad said...

tolong terangkan dgn lbh lanjut ya..

tggl link juga.

http://arazua.blogspot.com

Asha Zamri said...

wah!bestnya!!takyah susah2 nak cari tanya orang!thanks!

alang2 datang,saya tinggalkan jejak..

http://ashazamri.blogspot.com

DianaAzis said...

Bestnya..takyah susah2 nak cari..nak masukkan link jugak boleh?

http://much2love.blogspot.com

Nancy Poh said...

uiks...hebat..nak juga menyampuk..hee. boleh add link sya..http://www.nancypoh.com

kalau ada siap2 yg sudi nak tukar link pun boleh.. :)

shekyn chipsmore said...

waahhhh suka la..nak jugak...
http://sinchanteletubies.blogspot.com/

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

Wooo...

ron said...

dah update semua link blog yang di tinggal kan sampai komen sini...

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

http://worldkelana.blogspot.com

aku shafiq said...

wau .. bgus nye tuto nih .. masuk blog saya pun ek ..
http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/

Ridhwan Othman said...

nak join!

http://pendapatniaga.blogspot.com

Arra Ahmad said...

mcm mana nak buat link macam ni? boleh ajarkan?

Koding said...

Bro! Buatlah totorual macam mana nak buat link yg owsam macam ni...

CikAnyss' :O said...

really helpfull , suka laa .. letak anys seklai boleh ,,?

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/

Ridhwan Othman said...

entri yang sangat bgus! pantas dicuba..

http://pendapatniaga.blogspot.com

Phat said...

wah terbaik bro..

phat follow sini eh camne nk join?

ni link blog :

http://phatthegreat.blogspot.com/

kalo bleh masuk aku dlm list ek

Nor Zilla said...

wah, zila nak jugak termasuk dalam list 2..thanks pada yg sudi nolong ea. ni belog kita:

http://moshimoshicikaru.blogspot.com/

gegar said...

wahh....bgs nie...tlg ltak link blog sye skali ye...

cik miera said...

salam.. nk jugak ye..

http://belogbudakmengada.blogspot.com

Fendy said...

http://fendy1302.blogspot.com/

bole x?

zeekay chii :) said...
This comment has been removed by the author.
zeekay chii :) said...

www.zeekaychinen.blogspot.com

nak jugak eh XD

NaziraMahzan said...

nak join jugak :D

http://storynazirasje.blogspot.com

Original CikTeddy said...

x berat ke nk loading?huhu

MakNgah said...

nak gak lah...

http://merahnyamakngah.blogspot.com

e-lyana said...

wargh, lyana nak join jgak, boleh?

http://e-lyanalovelifestory.blogspot.com

btw, lyana dah follow sini :)

pelangi sepi said...

nak masuk link jugak boleh?

Amirul Amir said...

nak gak


http://no-ordinaryblog.blogspot.com/

Cik Yuyu said...

wahhh..bgusnyeee.. thanks yep! mau join juga boleh..? ni linknya..

http://glossypinkluscious.blogspot.com/

Pamie said...

bagus ni bro..sy tinggalkan link skali..

http://pami3.blogspot.com AAL

riani nana said...

salam..maw tinggal link jugak bleh.. hik8.. http://sharedailydiary.blogspot.com

yna Park said...

salam~
macam mana nak buat cmnie ehh?
hmmm~
xpewlaaa..
yna nak tinggalkan jejak juga ye?
tq ㅋㅋㅋ

http://ynapark.blogspot.com/

NazuerahAzhar said...

nak duduk dalam tu jugakk :)

http://sempoi9.blogspot.com

nang.it86 said...

pergh!!! best ni. t.kasih bro.
kalo bleh letakkan saye skali dalam ni boleh tak :D

http://andragogi08.blogspot.com


terima kasih banyak-banyak

Cikummusaadah said...

I want too!
http://addathewitch.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...