Friday, April 30, 2010

Trim Fail Format MP3

Graphic User Interface (GUI) MpTrim

Salam Jumaat rakan² blogger kat luar sane...entri hari ni, aku nak kongsi kan perisian untuk membuat Trim bagi format fail MP3...tujuan aku gunekan perisian ni adalah untuk membuat ringtone ke telefon bimbit, kebiasaanya fail format MP3 yang telah di Trim ni boleh terus di langgan oleh pengguna...jadi ape kate kite create sendiri Trim dari lagu² MP3 yang korang minat yang sesuai dengan jiwa korang sendiri...daripada lagu MP3 yang panjang tu korang semua boleh Trim bahagian chorus ataupun bahagian lagu mane yang korang minat...sape² yang ingin mencube tu boleh lah downlod di sini...selamat mencuba....

Saiz MP3 Sebelum Trim



Proses Trim MP3



Saiz MP3 Selepas Trim (Fail Atas)



9 comments:

zulaikha said...

best2... suka jugak trim2 lagu ni.. hehhe.. dulu guna ape tah.. (dah lupa. maaf) pastu dah abis trial.. huhu.. skarang ni tgh cari software baru.. =) thanks...

ron said...

menarik software ni...yang paling best free dan bukan version trial...

mikro_kokus said...

menarik... thanks 4 sharing......^_^

budak hitam said...

menarik...blh try bt.. hehe

eykaeyra said...

waaa....suka trim mp3 ni
best...
slu buat hik3..
jom ke blog jom

J. Love said...

great. thanks for sharing this

Sollehahn Maximus said...

nice!...Max akan try pasni

zulaikha said...

ron: yup. btul tu.. freee.. i like. tp kan.. smalam try bukak.. cam tak reti nak guna la pulak.. hehe..

nak kena amik masa utk belajar dulu ni.. hmm...

ron said...

nnti ron buat kan tutorial pasal ni...sape setuju angkat tangan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...