Sunday, May 23, 2010

Aku Di Banned Oleh Shoutmix

Ini lah hasil nya selepas aku kemaruk sangat buat blogwakling untuk jejak kat korang semua...seumpama seekor berok yang terkejut...hahaha...dan dikirimkan pulak dengan ayat-ayat cinta yang shoutmix bagi kat aku...

"There are some problems with your current message. One or more website addresses you are using have been banned from the shoutbox for the reason of spamming.

If you have entered website addresses, please remove them to post again."

Hilang dah semangat aku nak terus kan perjuangan semua ni...kalo ade idea atau pandangan boleh lah share kan komen dengan aku...



19 comments:

rafiqa said...

haha! saya jadi takot nak blogwalking pulak XD

gelarezz said...

hmm..kalau mcm tu, tinggalkanla jejak dgn komen entri mereka :D

nuRuLain_zAiNi said...

haha..macam3..

ron said...

dengki lah tu kat aku...pe kate korang smua pakai cbox...xde nak banned² ni...

Kiddo. said...

boleh pulak kann jadik camtu. ish ish ish kesiannn.

komen je lah kat entri. :)

kenwooi said...

well, maybe someone reported your IP as a spam? =/

yayahidayah said...

sadis nyer!perghh

ron said...

semangat yang hilang....selamat malam dunia...sambung esok balik camne nak settle kan...huhuhu

Aidi-Safuan said...

hahahahahaha....spam kot. so how? sekarang da okay da?

Tn.Punya said...

hehehe..kesian kawan aku ni...aku pon penah kena rone.. sebab mungkin ip yg kita guna tu pernah kena band..lagi2 guna broadband maxis ni..kekadang ip tu bertukar2..kekadang dapat ip yg pernah kena band..nasib badanlah rone..hehehe..apa pon sabr...guna coment pulak rone wat blog walking..

jfook said...

You're not alone.I'm being banned as well. LOL

Rozita Sahir.Bukit Rotan selangor said...

alah siannye,,sabar yek :)

Azza J said...

nape nk spam2 plakkkk~
hoho..
scaryyy~

nuriz said...

saya masih heran nape dibanned, aii takut gak kena kat saya lak huhu

eLQirani BizZ said...

betul!
saya pun nyaris kene..
blogwalking ja pun, bukan spamm..

anyway, sy da follow awak,
tengok2 la promosi kami ya =)

rossoneri said...

shoutmix mmg akan banned kalau terlalu banyak msg yang sama kat shoutmix..macam setiap blog kamu letak 'jalan2'..banyak2 kali,nanti kamu kena banned..kita kena sebulan lebih dia banned..pastu okey dah..kita buat url baru,tapi url lama still ada...kita tau buat url baru pun dari http://areev19.blogspot.com/..

ron said...

shoutmix aku ni masih belum ok sepenuhnya...sampai bile dia nak banned pun aku tak tau...terpaksa lah sementara ni gune kan alternatif redirect...tapi nampak berkesan macam biasa aku blogwalking...

aizatjohar said...

alaa..tu mugkin ada yg dengki tu.mgkin owner shoutmix tu klik report as you spammer sbb sllu sgt pomot diri.andaian aku je ni...huhu

~ataicha~ said...

kena banned?..
takut gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...