Sunday, May 23, 2010

Dunia Umpama Nikmat | Hidup Ibarat Layang-Layang

Dunia Umpama Nikmat | Hidup Ibarat Layang-Layang

Salam berhujung minggu blogger² semua...hari ni aku nak sambung kisah aku yang berlaku dari hari semalam yang seumpama seekor beruk yang terkejut disebab kan kerana shoutmix aku yang di banned...respon pun tak de lagi dari admin shoutmix, walaupun aku dah send mesej kat diorang untuk open balik URL http://papankekunciku.blogspot.com aku yang di banned sampai ke hari ni...

Tapi hari ni korang dah tak boleh ketawakan aku...sebab nya aku sekarang ni seumpama layang-layang yang terbang bebas di awang²an, bebas untuk aku ber Blogwalking ke tempat korang semua dengan menggunakan kaedah redirect...sape² yang dapat Blogwalking dari aku dengan URL http://d-u-n-h-i-l-l.blogspot.com jangan lah terkejut yek...sebab nya blog
Dunia Umpama Nikmat | Hidup Ibarat Layang-Layang ni aku dedikasikan untuk diri aku yang di banned dan sebagai redirect ke URL http://papankekunciku.blogspot.com

Muka Hadapan http://d-u-n-h-i-l-l.blogspot.com


13 comments:

miss hav0c said...

pewwwittt awat kena banned dek non oiiii

azremy said...

dunhill

ron said...

kena banned sebab terlampau agresif ber blogwalking...hahaha

kue said...

yeah dunhill xbesh...wow kena banned..mesti xbez an.. :)

ron said...

takpe²...semua tu pengalaman yang mengajar kite...hidup kena ade cabaran...betul tak :)

suhaisweet said...

nice blog n n3..visit mine if free k.;D

Tn.Punya said...

kaedah apa kau guna ni rone..asal aku buka rokok dunhill kau tak boleh pon..hehehe

ron said...

kaedah redirect...terpaksa bro gune kaedah ni, kalo tak masak nak ber blogwalking...rokok DUNHILL dengan D-U-N-H-I-L-L tak sama bro...hehehe

Sir Marcello said...

xda plak dengan pengguna cbox di banned...payah juga ek shoutmix nie

░♥si lampu neon♥░ said...

kesian ko..ala selalu nye bukan ko kene banned, tapi alamat same, sume dia banned

ron said...

kena lebih berhati² nak blogwalking menggunakan shoutmix lepas ni...

sachi yamaguchi said...

alahai..cian nye hena banned..sabo ea awk..

yastro said...

Bawak betenang bro...tuka yg len x leh ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...