Friday, April 23, 2010

Maxis Broadband Ku Maksimum Sudah

Banyak Nya Mesej


Hari berganti hari aku menggunakan perkhidmatan Maxis Broadband ni, tanpa ku sedari rupe² nya aku dah gunakan sampai ketahap maksimum...patut lah aku rasa macam siput jer bile nak surf internet...hehehe. Aku pakai Maxis Broadband ni adalah dalam tempoh 2 minggu rasanya, itu pun sebab ade pakej RM48 yang sedang Maxis offer sekarang ni...rasa memang puas hati gune Maxis Broadband ni, mane² tempat nak dikatekan memang laju giler masa aku surfing internet walaupun balik ke kampung...aku beli masa pameran PC Fair kat Melaka International Trade Centre (MITC), harga masa tu siap ade offer lagi sebabnya aku hanya bayar pendaftaran Ringgit Malaysia Satu Ratus Ringgit Sahaja...memang berbaloi²...hehehe. Jadi sesape yang nak kan servis yang terbaik ambik lah Maxis Broadband ni...pegi Pameran PC Fair lagi dapat diskaun, PC Fair terkini yang dekat dengan tempat tinggal aku adalah Muar, jadi ramai² lah serbu ye...


10 comments:

Ismail Noh said...

Ingat bulan 7 ni nak beli jugak lah~

ron said...

baik beli skrg...sebab tgh ade promosi sampai ujung bulan 4 ni je...

Idalara said...

saya pun dah berderet dpt msg dr brdband..

nuraimyasmin said...

kejap2 over limit. baru sehari topup volume, esok dapat msg lagi. grr!

I n n z said...

kite nye bb pun da limit. =(
pastu lumpy gilerrrrrr
grr x(

Nazry Iskandar said...

aku pueh hati w/pun da habis limit, sebab kawasan ini kwsn jajahan maxis. tatap laju.

Syaz Shuk said...

da biase dpt msg cmtu. pastu tros topup volume. huhu

ron said...

ape² pun...maxis broadband tetap yang terbaik...

Shahril @ eddy_duyung said...

Hmm..tak pasti betul2 kena block ke tak speed dia..mesej mmg dah masuk bertalu2..tp speed ttp mcm biasa..so kena block ke tak yea??tp x kisah lah...sbb masih lg laju....ke ke ke...

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum..,

Maxis antara penyedia perkhidmatan internet tanpa wayar yg terbaik dlm pasaran.

Klu rasa2nya penggunaan tu kerap sampai limit, upgrade le ke pakej yg lebih tinggi.. Nak puas hati guna Streamyx (semestinya berwayar), lagi puas hati dan capaian internet yg stabil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...