Friday, April 23, 2010

Hujan Membawa Rezeki

Berhati-Hati Di Jalan Raya


Entri ni aku nak post awal² pagi tadi, tapi tak berkesempatan nak menaip di sebabkan urusan keje yang belum settle² lagi sepanjang 2 hari aku tak ade kat atas meja programmer...selama 2 hari ni aku tukar profesion jap menjadi tenaga pengajar PHP, syukur semua nya dah selesai dan dah boleh aku isi borang claim tenaga pengajar...masyuk la bulan depan...hehehe...awal² pagi pegi keje hujan turun membawa aku mencari rezeki disini, sejuk sikit di bumi Melaka bertuah yang biasanya tahap panas yang melampau disini...petang pun hujan masih turun lagi dengan kesejukan tahap maksimum di opis aku...weekend ni lepak² je kat Melaka dan yang bagus nya dapat jemputan makan² di Mahkota Hotel Melaka, ade sponsor layan kan ajer ke sana...


5 comments:

nabilah_2908 said...

yeah..betul tu...hari ni pagi n petang bumi melaka di basahi hujan.. ;)


slm kenal dari Nabilah... :)

ron said...

ari² macam ni kat melaka mesti best kan...

Kaseh NazLieza said...

hujan rahmat dr yg maha esa...AMIN

p/s : inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax..lawati

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

ked :) said...

wah..sye prnah smpai sni gak :)

CikLilyPutih said...

melaka hujan ke? seronoknya kalau k lily dpt balik kampung time nie. bantai tido jelah kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...