Friday, June 11, 2010

Jadual World Cup 2010 - South Africa Time Zone|Malaysia Time Zone


Zakumi (Maskot World Cup 2010)

Salam semua sahabat²...pada tarikh 11hb Jun 2010 ni bermula lah demam World Cup 2010 kat seluruh dunia, termasuk lah aku sekali yang berjangkit jugak...start malam ni memang dah start tido depan TV...hehehe

World Cup 2010 kali ni aku sokong Spain dan diramal kan sebagai juara oleh peminat² sukan...bab taktikal permainan Spain memang superb giler...sape² penyokong Spain boleh lah bagi komen kat sini yek, aku tak nak citer lebih²...karang, ade penyokong lain jeles lak...hehehe

Biasa nya ape persediaan korang kat luar sane sebelum bermula nya World Cup? Mesti macam² persediaan yang korang dah buat kan...macam aku memang mencari jadual perlawanan World Cup 2010 ni, alhamdulillah pagi tadi aku gunekan pak cik Google terjumpe jadual perlawanan dalam Microsoft Excel...yang best nya dapat Malaysia Time Zone skali...sape² nak download, korang boleh download kat sini JADUAL WORLD CUP 2010 atau dapat kan jadual perlawanan siaran langsung dan siaran tertunda di JADUAL WORLD CUP 2010 TV1@TV2


Print Screen Jadual Perlawanan World Cup 2010 ni


2 comments:

suhaisweet said...

u got nice n3..peep my latest here Check it Out!

ron said...

biasa² je...aku usaha kan utk kawan²...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...