Wednesday, July 7, 2010

Paul Si Octopus Meramalkan Spain Menang Menentang Germany Awal Pagi Ni

Paul Si Octopus Menunjukkan Ramalan

Mengikut ramalan yang dibuat oleh Paul Si Octopus...kebanyakkan perlawanan yang diramal kan boleh dikatakan tepat keputusan keseluruhan nya...nampaknya final dah dalam genggaman Spain ...dan nantikan matador akan memecahkan tembok berlin pada awal pagi ni...hehehe

Berdasarkan pada gambar Paul kat atas tu....semuanya ada lah dikatakan super impose daripada ramalan perlawanan sebelum ini diantara Germany vs Serbia...huhuhu


Gambar Asal Si Octopus

Tapi aku tetap yakin Spain boleh membenam Germany...walaupun Germany punye perform memang yang terbaik pada World Cup 2010 kali ni...tapi pagi² ni ade member aku cakap memang Paul ni telah meramalkan Spain menang sebab dia tengok video masa kuar kat berita malam tadi...


2 comments:

jerung darat said...

sotong 2 bkn nye btol sgt. . .jermen msti menang. . .hehe. . .

ron said...

aku pun tak percaya kan sotong tu ...tapi spain memang yang terbaik...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...