Monday, September 20, 2010

Salam Hari Raya Aidilfitri 2010


Salam syawal untuk rakan² blogger semuanya...hari ni raya pertama ke? bukan rupenya...hari ni kan dah masuk raya yang ke-10 lah wak...hahaha...aku baru lah nak menyibuk² sampai kan salam syawal kat korang semua...lagi pun bulan syawal kan sebulan...

Tahun ni ada lah tahun pertama aku menyambut syawal sebagai seorang blogger...rasa nya lama dah papankekunciku ni tak bertuan...memang sebelum dan sesudah syawal memang agak sibuk dengan macam² keje sekarang ni...macam² planning ade dalam kepala untuk kelangsungan hidup ni...

Kesempatan ni aku mewakili diri sendiri, isteri dan anak² ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin sekiranya ada salah silap harap dimaafkan...dan akhir kata pada sesape yang ade buat open house tu jangan lupe jemput...:)


4 comments:

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum,

Takpe, hari akhir Syawal pun masih boleh beri ucapan...

Jom promosikan "Puasa 6...".

Tn.Punya said...

Salam Raya dari myvitrd sekeluarga.. Maaf Zahir & Batin Wak Rone

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

selamata hari raye gak...=)

http://www.owlkieranaa.blogspot.com

ron said...

selamat hari raya buat rakan² blogger...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...