Friday, October 8, 2010

Terpilih Pemenang Kontest Makan Paling Sedap!!



Akhirnya result kontest makan paling sedap yang aku join hujung bulan 9 ari tu dah pun kuar 2 hari yang lepas...memang tak berkesempatan nak terjah ke blog rakan² semua, sebab minggu ni sibuk siap kan sistem untuk aku demo hari ni...

Abis je demo pagi tadi, baru lah aku nampak macam sibuk² buat keje...hehehe...sambil² tu terjah satu² blog rakan dan tak lupe jugak ke blog IntanBerlian...kat sini aku nak ucap kan terima kasih pada IntanBerlian dan Bam2 kerana membuat pilihan yang tepat...hehehe...tapi kisah yang sebenarnya peserta lelaki 3 orang je, jadi semua layak dapat hadiah...:)

Gambar² yang join kontest ni best² semuanya, pada yang menang tu aku ucapkan tahniah dan pada yang kurang bernasib baik tu kite sama² tunggu lagi kontest dari IntanBerlian lagi nanti yek...sebab aku pun nak join sekali...nak tau lebih lanjut sape pemenang nya...boleh lah klik sini...


3 comments:

Tn.Punya said...

Tahniah wak rone sbb menang contest.. wah lepas ni pakai sarilah kau ye..hehehe

ron said...

tq²...jap aku bayang kan macam mane rupe bile pakai sari tu...hahaha
ape² pun made in india tu...:)

♕ pRiNcEsS QiSh ♕ (◕‿◕✿) said...

singgah disini yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...