Friday, January 7, 2011

Saya Tak Gay, Saya Ok



Saya tak hensem...
Saya tak kaya...
Saya tak ada awek...
Banyak awek tak ok dengan saya...
Saya bersyukur...
Saya tak gay...
Saya ok...

Memang berani dan poyo giler mamat yang upload video ni kat YouTube...
Tapi ayat² yang disusun memang boleh buat geli perut mendengar nya...hehehe
Kalo korang nak terjah blog mamat ni sila klik kat SINI


6 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

hahaha
mmg laaa ,
kau tak gay sbb tuh kau OK!
isk

ron said...

betul²...tapi menarik jgk lah video ni...:)

Amy Syaquena said...

hai...

Salam kenal amy singgah sini baca entry dan follow, jemput ke sinar raudah ye!

nurain said...

hhehe..bagus la tak gay.semua laki dh gile nak jadi gay skang ni.akhir zaman betul~

ron said...

@amy : salam...thanks sudi singgah dan jadi follower kat sini...

@nurain : macam² hal sekarang...dunia di akhir zaman...

simply nana said...

macam2 hal la skang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...