Tuesday, January 4, 2011

Temuramah Bersama Khairul Fahmi Che Mat




















Khairul Fahmi Che Mat
(KFCM) a.k.a Apek satu fenomena baru dalam industri sukan bola sepak negara sejak akhir² ini...dengan kejayaan Harimau Malaya menjuarai pertandingan Piala Suzuki AFF 2010 baru² ini nama Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) sering disebut² samada di media cetak, di blog, di twitter, di facebook mahupun di kedai kopi...ikuti temuramah secara langsung selepas ketibaan wira negara Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) di Nasi Lemak Kopi O...





6 comments:

Myvitrd said...

popular sekelip mata wak ron.. memang dah glamor..sampai blog girlfriend dia pon tempias juga..

ron said...

betul mid, memang gile popular...trafik jejariruncing tu bukan main tinggi aku tgk...

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Saya membaca artikel dan menonton video temuramah ini sehingga habis.

Saya sejak dari mula-mula mengenali sukan bola sepak dan di zaman kemerosotan bola sepak Malaysia tetap menyokong pasukan ini.

Walaupun terlalu ramai yang menghina dan mencaci pasukan bola sepak Malaysia sebelum ini namun saya tetap menyokong, berdoa yg terbaik dan memberi kata-kata motivasi pada mereka.

Jangan hanya menyatakan sokongan, bersorak bagai nak gila hanya masa mereka memenangi sesuatu perlawanan.

Penyokong dan peminat juga harus menunjukkan sikap profesional dan bertamadun. Kerana masih lagi ada dikalangan kita yang mengamuk tak tentu hala, membakar tempat duduk dan kenderaan polis, membuang sampah merata-rata (kawasan stadium dan ke dalam padang).

Penyokong yang tulen adalah menyokong pasukan di semua masa termasuklah masa pasukan bola sepak Malaysia kalah, kalah dan menang. Jangan mencaci maki seperti orang yang tidak beradab atau tidak ada akal...

ron said...

Waalaikumsalam ahmad zaki...

Memang wujud sebilangan penyokong seumpama lalang yang hanya menyokong Harimau Malaya ketika menang...

Terima kasih kerana meninggal kan komen kat sini...

♥ ieRa ♥ said...

tahniah skuad negara...

tenangsudey said...

tahniah semua..


Jasa Ibu Bapa Dilupakan, Jasa Orang Lain Disanjung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...