Friday, January 13, 2012

40 comments:

effendi said...

salam, nak taw cmner buat blog boleh dpt duet, email sy mebar88nd@hotmail.com

Seri said...

cuba2 innity...walau syarat ketat...kata orang lebih baik dari nuffnang sbb kurang bloger pasang...

ika said...

mak aiiii~~~~ rapunzel punya nuffnang ade rm4.75 je...=.="

ron said...

@effendi : w'salam, insyallah kalo nak tau caranya...kalo dpt PM kat FB lagi senang...

@seri : x terfikir lagi nak tukar nuffnang dgn ads yang lain...ape yang penting kena ada teknik dan hasil nya...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

aku blogging dari 2009 baru ade RM45 hengget je..adehh

SeseDaP RaSa said...

byk 2.. mcm mana caranya..? ajarkan..:-)

tyra said...

banyaknye. ajarlah caranya?

Bo the Nerd said...

Haha...terkejut aku bila tengok 12 ribu..

Amal Jamil said...

ok ni baru orang kata wow!

normi nieza said...

sya dapat 15sen sjak thn lps tak bertambah2 pon..:)

Che Armad said...

hmmm...terang lagi bersuloh...
takpayah sensor...

RM126.42

Pok cik kayoo...
nnt kena kejar income tax...
hehehe.. :)


terus kan usaha anda...

Norasikin said...

Kira okeh la tu RM126. Saya dah dua tahun lebd dgn nuff. Jumlah yg dapat RM500 lebih je keseluruhannya

Myvitrd said...

Terbaik bro.. Ni yg aku jelous ni.. Hehehe.. Tahniah bro... Tu ada yg tak metered lagi tukan.. Hehehe

Teenager Housemaid said...

wahh bestnye..:D

ron said...

mesti ramai ingt kan 12K kan income 4 bulan dgn nuffnang ni...hahaha

income ni masih rendah lagi dgn otai² blogger yg lain...tp alhamdulillah rezeki nuffnang nak bagi...

kalo nak tunjuk ajar, insyallah boleh like kat FB PapanKekunciKu dan tinggal kan mesej kat wall...

Original CikTeddy said...

rezeki wak..alhamdulillah :)

Drakula Comel said...

terlupa ltktitik tu der..ahaha

kpah k-poh said...

kpah belum cukup seratus lagi.. hmmmm..

NURULHANIF said...

cepatnya.. sy bru rm20 .. hehe

Deganshah Putra said...

Saya pun sempat pasang nuffnang sob, tapi sayang tak support blogger Indon cam saya :(

Azekzk said...

dasyatnyer. sya x pernah dpt lg.

shida'R said...

nice ^_^

★ aIsyaH ★ said...

igt 12k..baru mau mintak belanja byk2..
tp xpe b0leyh la tu kn..hulur la singgit dua..:)

ika said...

kenapa blog rapunzel ade 4hengget je?

Nys Zairee said...

tajuk gempak jer

LegendOfPersia said...

seyes powerrrrr..hahaha.
aku plak dah lebih setahun baru rm3.00++

~DDjb~ said...

cecite..mcm best je...

remyhazza said...

banyak tu...... jeles nih !!!

Hanif Idrus said...

kekekke..tekejut aku dibuatnya...
Tahniah bro...
4 bulan dah dapat banyak ni yek..bagus

manis said...

wahh ingat bebetul tadi ratus ribu,hhii..hari tu pun tertipu sy dgn satu blog ni...tapi bestkan, sekurang-kurangnya dapat gak hasil dari blogging ni..alhamdulillah..tahniah!!! =D

Koding said...

Tumpang seronok orang dpt bonus nuff...
Aku tak pernah dapat lagi...

relevan Sokmo said...

Ok tu bro !

Niza Romli said...

terkejut den, ingat 12ribuuuu~~
huhu...

126.42 sen tu pun dah banyakkkk tu!

Nora Karim said...

ooo best tu... :p

ryan mika said...

NICE POST&GREAT BLOG..

abi.khairz said...

nak menuntut...

logorithm said...

Baru 4 bulan berblog dah dapat sebanyak ini? Tahniah!


Terbaru dari Logokoko:

[U] Jual apa tuh?

[18SX] Telur EXPOSED!

[U] Salah pakai stokin

Teacher Basariah said...

banyak tu..jeles cikgu..hehe

sop said...

tahniah... sikit atau byk, tetap rezeki :)

tajuk gembpak abis

Beautis blog said...

mcm ne memang amazing la..kena menuntut nie,,,heheh,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...