Tuesday, March 13, 2012

Free Download SeeFood 2012


Sinopsis SeeFood

Filem Seefood berlatar-belakangkan eko-sistem sekitar kita dimana karakter utamanya, Pup dan Julius akan membawa penonton menyertai mereka ke alam pengambaraan penuh misteri yang tidak berpenghujung, ditemani watak lain yang penuh warna.

Apabila berdozen telur dari terumbu Pup dicuri oleh pemburu haram, Pup nekad untuk menyelamatkan abang-abang dan kakak-kakaknya, tanpa mengambil kira akan bahaya misi tersebut.


Tekadnya untuk membetulkan keadaan membawa Pup ke dunia daratan, atau dunia Man, dengan kawasan yang indah tetapi penuh dengan bahaya – destinasi yang tak pernah terlintas di benak seekor jerung.

Khuatir akan keselamatan Pup, Julius, seekor jerung berinsang putih muncul dengan misinya yang tersendiri untuk menyelamatkan kawan karibnya.

Dengan sut istimewa mereka, keupayaan jerung untuk mengembara di daratan dalam animasi aksi penuh ketawa ini pasti akan mempesonakan anda!


12 comments:

ZYASH said...

bahasa ape ne?? tak paham.. ade link subtitles english tak??

Cheqna said...

macam best je cerita

Jeremy said...

Very nice.... Smile!!! glad to visit here again,,..
Uniforms

c'axoera ヅ said...

nampak mcm menarik tapi belum tgk lagi :)

LiNda said...

mcm best je ni, boleh tengok ni nanti...:)

Lina Gustina said...

Cool movie :)

www.1sthappyfamily.com

CintaZulaikha said...

alahai malasnya nak donlot...hummm~~ tp nak sg tgk plak..aishhh~~

CIK YAYA'NA said...

comei la watak die,, :)

Belalang hijau Perisik said...

aritu bawak anak p tgk wayang citer ni. not bad. review pun ada kat blog. sila2 la baca... ngee

Joli / Lengyel Jolán / said...

Hello! Beautiful day on Monday and I wish you happy new week to you :)
http://joli.extra.hu/

Prince of Noob said...

biar betik dah ada donload citer ni

Syuhada said...

x tgk agi cite ni...sobsobsob..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...