Saturday, October 16, 2010

Idea Kreatif Pencarian 100 Kaseh

Entri hari ni aku sekadar ingin berkongsi cerita tentang seorang yang bernama Kaseh Qrisya...ade sape² tak yang mengenali Kaseh Qrisya ni? Aku pun sebenarnya pun tak kenal Kaseh Qrisya ni...sebab nya aku pun baru je berjumpa dengan nya di laman sosial Facebook...tak tau lah nama sebenar atau nama pena saje² suke letak...kat bawah ni ade gambar Kaseh Qrisya dalam Facebook yang dah aku simpan dalam koleksi entri² aku...

Kaseh Qrisya



Ape yang menarik tentang Kaseh Qrisya ni adalah tentang target nya yang kreatif untuk mencapai rakan Facebook seramai 100 orang...semasa entri ni di tulis, rakan Kaseh Qrisya baru mencapai seramai 70 orang...jadi mane nama² korang yang bukan bernama Kaseh tak boleh lah nak add dia ek...aku pun ade idea nak letak tukar nama jadi Kaseh Wakron...hahaha

Jadi bagi sesiapa yang bermula awal nama Kaseh dan ingin menjadi rakan Facebook nya boleh lah add nanti...semoga Kaseh Qrisya dapat mencapai target nya untuk mengumpul rakan² Facebook yang nama bermula awal Kaseh ye...semoga berjaya!!


p/s : aku pun nak On Target nama Wak pulak lepas ni...;-)


5 comments:

axs said...

heee.....
mcm2 hal
kmpol jawa sudey wak ron
hehehe
leh ak join

ron said...

ko nama yang depan je Jawa...
tapi bukan darah jawa kan...hehehe
dak anip mane? dah jadi Arjuna ke...

DaHLia said...

Kaseh Dahlia...sesuai x?
hehee

ron said...

Kaseh Dahlia, sesuai sgt² lah...:)

Anis izyan Abd Rahman said...

gud idea aaaa
gambar tuh mmg gambar die ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...