Tuesday, April 13, 2010

Sentuhan Pertama Kali






Hari ini dalam sejarah selera pertama aku datang untuk post yang pertama kali, aku harap ni bukan lah post yang pertama dan terakhir dalam blog aku... Sebenarnya aku nak bercerita pasal Sentuhan Pertama Kali aku dengan Papan Kekunci yang aku kenali...ingat² balik rasa nya memang dah lama aku kenal dengan Papan Kekunci ni, dari sekolah rendah...itu pun gune lab komputer sekolah dan berkongsi satu Papan Kekunci dengan ramai kawan², setahun boleh dihitung brape kali je masuk lab komputer...ni kiranya peluang pertama aku dalam mengenali dunia IT, tapi lom ade pun cita² nak jadi macam sekarang ni...2nd time aku berpeluang masa masuk sekolah menengah, masa ni pun masih lagi berkongsi satu Papan Kekunci dengan kawan² lain...bermula nya aku serius gunakan Papan Kekunci ni masa aku sambung belaja di sebuah kolej bersama kawan²...dari situ aku berubah menjadi seorang pengguna tegar Papan Kekunci sehingga lah sekarang...jadi dengan berblog ni aku nak kembang kan lagi idea² atau ilmu² yang aku dapat dengan rakan² blogger yang sudi untuk membaca nya...


2 comments:

Tn.Punya said...

kau ingat tak masa mula2 masuk lab dekat kolej dulu..aku termanggu2 beb..tengok budak, tukar2 wallpaper, aku tercengan je tengok..

ron said...

ingat²....kenangan semua tu mid, paling aku ingt aku off kan CPU kawan sblh sbb aku ingtkan tu CPU aku...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...