Thursday, July 8, 2010

Ramalan Paul Si Octopus Menjadi Antara Spain vs Germany


Semua nya secara kebetulan agaknya...
Tapi setakat ni, yang aku dengar Paul Si Octopus ni telah meramalkan 6 kemenangan yang tepat...
Lepas ni tunggu je lah ramalan final World Cup 2010 oleh Paul ni...


5 comments:

illianahidayah said...

pasni harga sotong akan melambung2, kesian penggemar sotong di luar sana.. then musti ramai yg akan gune otong lagi utk meramal dan dptkan duit secara harammm...
viva spain!

Anis izyan Abd Rahman said...

hahah~
psycho btoll sotong korit nie
haih~

Izan Ishak said...

apa2 ajelah kisah si sotong nih~

kenwooi said...

too bad for germany =/

♥xaturen♥ said...

memang kebetulan saja tu... nak ikutkan kita-kita memang tidak dibenarkan percaya, bab nanti lari pula ajaran tok guru kita kan. kan. cuma boleh sebutkan "subhanallah.. besar kekuasaan Allah terhadap kejadian isi alam" erm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...