Saturday, October 30, 2010

Idea Kreatif | Funny Profiles Story Blog

Memang boleh menangis pecah perut bile baca blog Funny Profiles Story yang di ilhamkan oleh seorang blogger dikenali GiantPolar ni...idea paling kreatif menggunakan medium laman sosial Facebook saje...sape² yang belum lagi melihat Idea Kreatif dari GiantPolar boleh lah lawati di Funny Profiles Story...di bawah ni ade antara beberapa entri yang di kredit kan untuk GiantPolar...






4 comments:

ken said...

sekarang semua main edit kat facebook status :)

cek chun said...

wak.. tak tahan putri gunung ledang type LOL tuh :)) ingatkan dia tau bahasa cina ja..

belalang hijau said...

hahaha mcm2 la diorang nih...

fitria said...

cikFM like this.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...