Friday, November 12, 2010

Most Popular Of Last 24 Hours di Blogged.my

Lapan bulan mungkin tempoh yang singkat usianya baru setahun jagung kalo dikira, jika lapan bulan bagi seorang bayi mungkin baru bertatih untuk berjalan jatuh...sesingkat itu lah aku baru lagi dalam dunia blogger ni, banyak jatuh bangun aku untuk survive dalam menghidup kan dan mempromosikan blog ni...

Jika kisah sebelum ni aku pernah di banned oleh Shoutmix dan di potong zakat oleh Nuffnang...itu semua kesilapan yang aku belajar untuk menjadi seorang blogger yang boleh dijadikan pengajaran dan rujukan berguna...nak di bandingkan papankekunciku dengan ariffshah, dahlia mahupun redmummy memang jauh bagai langit dan bumi...

Entri hari baru ni aku nak paparkan tentang entri aku sebelum ni pasal Proton Inspira yang menjadi antara Most Popular Of Last 24 Hours di Blogged.my...memang aku rasa teruja sebab terpilih kerana tajuk entri Proton Inspira Launch 10 November 2010 telah menjadi pilihan untuk Search Engine Optimization(SEO) kali ni...

Print screen yang sempat aku ambil pada petang semalam di Blogged.my meletak kan aku di tempat ke-7...mungkin selepas ni, boleh cube lagi untuk mencari Search Engine Optimization(SEO) yang dirasakan sesuai untuk membuat entri...


3 comments:

pN.rOs said...

taniah eik... biler agaknya i leh ada kat tempattu

ron said...

tq²...ade rezeki pn.ros pun blh dapat mcm tu jgk...

Tn.Punya said...

tahniah bro.. aku pon tak pernah merasa duduk situ.. syabas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...