Monday, May 7, 2012

Download Seindah Sakura Slot Akasia


Episod 1 - Download File
Episod 2 - Download File
Episod 3 - Download File
Episod 4 - Download File
Episod 5 - Download File
Episod 6 - Download File
Episod 7 - Download File
Episod 8 - Download File
Episod 9 - Download File
Episod 10 - Download File
Episod 11 - Download File


7 comments:

Destur Purnama Jati said...

sayangnya saya gak suka novel jadi gak jadi download deh, peace..
nice info....

seikology said...

ada novelnya x??kalau ada tlg upload...

seikology said...
This comment has been removed by the author.
seikology said...

Setelah lama ditunggu-tunggu , akhirnya File Hosting buatan anak
MALAYSIA
pertama telah dibuka untuk pendaftaran .
Sebagai promosi , 1000 akaun premium akan diberikan kepada anda . Apa kelebihan mereka yang mempunyai akaun premium
dengan free user ? Pertama , proses muat turun akan menjadi lebih pantas berbanding dengan free user . Di samping tu , upload
kapasiti juga lebih besar aitu sebanyak 10gb bagi premium manakala 5gb bagi free user .. Banyak tu 10gb … Korang boleh simpan
atau upload je ape2 yang korang nak .

Untuk simpanan data , bagi premium user adalah tiada had (unlimited) manakala untuk free user pula akan menikmati sebanyak
1000gb (limited) . Bagi proses muat turun pula , tiada ‘captcha’ dan korg xperlu tunggu sampai masa tu habis untuk muat turub data .
Proses muat turun adalah segera bagi premium dan free user . Bezanya hanyalah premium mendapat kelajuan yang lebih .

Fungsi tambahan seperti Remote Upload , FTP Upload dan link gnerator .. .
Untuk kaki download dan upload
UploadUR juga menyediakan program afiiliate
di mana anda boleh menjana pendapatan dengan UploadUR (usd) .

Untuk mendaftar , boleh ke website rasmi UploadUR di sini :

http://uploadur.com/affiliate/?ref=230

JADILAH YG TERAWAL UTK DAFTAR!!!!!!

seikology said...

Setelah lama ditunggu-tunggu , akhirnya File Hosting buatan anak
MALAYSIA
pertama telah dibuka untuk pendaftaran .
Sebagai promosi , 1000 akaun premium akan diberikan kepada anda . Apa kelebihan mereka yang mempunyai akaun premium
dengan free user ? Pertama , proses muat turun akan menjadi lebih pantas berbanding dengan free user . Di samping tu , upload
kapasiti juga lebih besar aitu sebanyak 10gb bagi premium manakala 5gb bagi free user .. Banyak tu 10gb … Korang boleh simpan
atau upload je ape2 yang korang nak .

Untuk simpanan data , bagi premium user adalah tiada had (unlimited) manakala untuk free user pula akan menikmati sebanyak
1000gb (limited) . Bagi proses muat turun pula , tiada ‘captcha’ dan korg xperlu tunggu sampai masa tu habis untuk muat turub data .
Proses muat turun adalah segera bagi premium dan free user . Bezanya hanyalah premium mendapat kelajuan yang lebih .

Fungsi tambahan seperti Remote Upload , FTP Upload dan link gnerator .. .
Untuk kaki download dan upload
UploadUR juga menyediakan program afiiliate
di mana anda boleh menjana pendapatan dengan UploadUR (usd) .

Untuk mendaftar , boleh ke website rasmi UploadUR di sini :

http://uploadur.com/affiliate/?ref=230

JADILAH YG TERAWAL UTK DAFTAR!!!!!!

lizzywizzy said...

Episod 9 dah upload ke tuan rumah?

Nur Imelia Ibrahim said...

admin... tak update dah ke? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...