Thursday, September 23, 2010

Penyumbang Trafik Semalam (Terima Kasih Cikgu Dahlia dan Arwen Danish)

Paparan Dari Nuffnang

Mungkin korang semua sudah mengenali Cikgu Dahlia dan Arwen Danish ni kan...jutaan terima kasih kepada korang berdua kerana sudi untuk up trafik aku semalam...disebab kan dengan musibah yang telah menimpa aku sebelum hari raya hari tu...entri korang berdua telah menjadi penyumbang terbanyak kepada blog aku semalam dengan link dalam entri korang...

Boleh tengok dari print screen yang aku buat kat bawah ni....

Klik Link Sini

Klik Link Sini

Tapi yang pelik nya, kenapa Arwen Danish letak nama aku lanun sepet lak...konfius aku...
Walau apa pun tak kisah lah nak letak nama ape...hehehe
Sekarang ni aku tengah menunggu pendapatan kedua aku dari majikan Nuffnang aku...
Sambil² tu kumpul balik pendapatan untuk bonus ujung tahun ni...


8 comments:

DaHLia said...

ha ah kan...konfius, kenapa lanun sepet..silap org tu kut :D

najib said...

mungkin dia gurau jer,nak senang naper tak taip lanun sepat kat google,kalau ada kuar blog tu,mungkin afer yang xkenakan

iddinm said...

Bestlah kena review... entah bila ada orang review blog aku...ahaks..

kak ina kl said...

ooo keciannya dapat surat amaran tu..semuga tidak terjadi lagi perkara macam ni

kak ina kl said...

ooo keciannya dapat surat amaran tu..semuga tidak terjadi lagi perkara macam ni

ron said...

dahlia & najib ~ ade iras² muka lanun kot muke aku ni...hahaha
tapi mmg ade sorang blogger nama lanun sepet tak silap...

iddinm ~ best sangat²...:)

kak ina ~ moga² x jadi lagi lepas ni...kesilapan mengajar kita...:)

Tn.Punya said...

wah tengah tunggu cek rupanya wak ni.. patut senyum je sepanjang hari.. masyukkkkkkk

ron said...

ade lah sikit² bro...
sikit je dapat cash kali ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...