Sunday, November 7, 2010

Idea Kreatif | Sony Futuristic Computers Concept

Sony baru² ini telah memperkenalkan sebuah komputer yang becirikan konsep futuristik. Ia nya telah direkacipta oleh Hiromi Kiriki yang dijangka akan berada di pasaran pada tahun 2020. Sony Futuristic Computers Concept ini boleh dibawa kemana² dalam rekabentuk bracelet. Selain itu, ianya menggunakan teknologi OLED touchscreen sambil menyediakan ciri² seperti sistem rangkaian sosial (Facebook,Twitter,Blog), holographic projector untuk skrin dan pull-out extra keyboard.




9 comments:

MsFazlillah said...

agak2 bape ribu ni.. huhu~

N@SIQUE said...

dah masuk Malaysia ka???kt na leh dapat nie??ahaks~~~


MAI LA BACA SAT NOO

simply nana said...

wow..sungguh mengagumkan...canteq, bila la nk dapat mcm nie...

~nEeYsA~ said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwww!cm best!

Kamil ace[tm] said...

nak satu!!!!haha

ron said...

semua yg kat atas ni aku hadiah kan sorg satu nanti...:)

si biskut said...

mak eiii..canggihnyer...takut aku ngan donia skg.

chibieteddy said...

beznye..chibie ske sony..

Fuziani JSR said...

memang satu penciptaan yang mengkagumkan dan menepati citarasa ramai orang kerana mudah dibawa ke mana sahaja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...