Monday, May 16, 2011

SEO Bagi Pengumum Insentif Untuk Hari Guru 2011 Terhangat

1st Ranking di blogged.my

Sebelum itu, aku nak ucapkan tahniah terlebih dahulu kepada cikgu² kerana menerima insentif yang diumumkan pada hari ini yang menjurus kepada 5 kaedah baru bagi kenaikan pangkat yang akan berkuatkuasa pada 1 Januari 2012 akan datang...

Hari ini bukan pengumuman yang dinanti² kan sahaja mengenai insentif yang akan dinikmati oleh semua cikgu², tetapi kenaikan trafik di dalam blog PapanKekunciKu mengenai entri Berita Baik Sempena Sambutan Hari Guru 2011...kali ini ranking yang lebih baik dari sebelum ini iaitu entri mengenai Proton Inspira berada pada ranking ke-7, boleh lihat sumber di sini

Pada kali ini, blog PapanKekunciKu disenaraikan pada ranking pertama di dalam blogged.my dan merupakan satu pencapaian terbaik dalam penggunaan Search Engine Optimization(SEO) selama berada dalam dunia blogger...di harap pencapaian ini akan mengikut jejak langkah bagi entri² seterusnya pada masa akan datang...



Keyword Untuk Hari Ini



2 comments:

cikida said...

wahh,,congats2 !! bestnyee trafik naik tu..hhehe..=)

ron said...

thanks, kalo dpt hari² trafik mcm ni mesti lg best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...